De ce un amanet auto poate fi o soluție rapidă de finanțare?

10 martie 2021
Autor:
livepr

Situațiile neprevăzute pot apărea în orice moment și pot distruge echilibrul financiar fragil al oricăruia. Chiar și un comportament financiar responsabil, cu un program riguros de economisire, poate să ne lase vulnerabili în fața unui eveniment neașteptat care necesită o sumă suplimentară de bani.

În cazul în care rezolvarea problemei apărute neașteptat este o prioritate, iar obținerea sumei suplimentare de bani este o condiție obligatorie pentru rezolvarea problemei, atunci o soluție fiabilă și rapidă de finanțare poate fi o alternativă. Atunci când suma necesară este una consistentă, o finanțare printr-un amanet autoturisme București, poate asigura necesarul de capital într-un timp foarte scurt.

De ce amanetul de autoturisme este o soluție rapidă

Procesul de acordare a finanțări este unul simplificat, astfel încât solicitarea clientului să parcurgă cât mai repede etapele birocratice, iar suma să fie disponibilă în cel mai scurt timp posibil. Prima etapă este evaluarea bunului, respectiv a autovehiculului, făcută de un agent profesionist. În urma evaluării va fi stabilită valoare mașinii și, implicit, valoarea creditului acordat. Autovehiculul va constitui garanția pentru suma împrumutată.

Odată cu finalizarea evaluării, poate fi procesată și aprobată cererea de împrumut. După aprobare, solicitantul are suma convenită disponibilă.

Tot procesul este unul foarte rapid, fără provocări birocratice și  pentru solicitant.

Ce se întâmplă după acordarea finanțării?

De obicei, creditele acordate prin amanet autoturisme sunt pe o perioadă scurtă. De cele mai multe ori, contractul de rambursare este pentru 30 de zile. În funcție de fiecare caz în arte, această perioadă poate fi extinsă. În cazul în care, din diferite motive, solicitantul se găsește în imposibilitatea de a returna creditul după 30 zile, casa de amanet oferă, de obicei, o prelungire a contractului cu 14 zile. Pe durata acestei prelungiri, condițiile contractuale rămân nemodificate, iar dobânzile vor curge pentru perioada suplimentară.

În cazul în care nici după prelungirea de 14 zile nu se poate efectua achitarea creditului, clientul va primi consiliere profesională pentru a vinde la cel mai bun preț bunul cu care a garantat.

Bineînțeles, există și alte variante pentru achitarea și refinanțarea creditului. Opțiunile sunt flexibile în funcție de nevoile și disponibilitățile solicitantului. Așadar, în cazul în care creditul nu este rambursat până la finalizarea termenului convenit prin contract, se poate trece la o etapă de explorare a unor alternative de refinanțare.

De ce GoKredit este o alternativă viabilă?

GoKredit este o instituție financiară nebancară care propune soluții de finanțare rapide, transparente și flexibile pentru clienții săi. În condițiile în care solicitanții apelează la un astfel de serviciu doar atunci când sunt într-o situație de forță majoră, obligația morală a unui prestator de astfel de servicii este aceea de a înlesni procesul atât în fazele de aprobare, cât și în cele de rambursare.

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram