Amalia Rezident este ACASA Apartamentele sunt gata

20 decembrie 2013

Arhitectura foarte moderna cu accente liniare si volumetrie simpla, excelenta compartimentare interioara a apartamentelor, functionalitate foarte buna a intregului ansamblu, atentia oferita in amenajarea spatiilor aferente ansamblului, alei si trotuare bine definite, parcari delimitate, sunt numai cateva din motivele care trebuie sa va atraga atentia daca va aflati in cautarea unei locuinte spatioase, atent finisata, oferita spre vanzare la un pret decent in Amalia Rezident.

Principiile ce au stat la baza acestui proiect sunt imbunatatite in continuare, tinandu-se cont de aceleasi lucruri simple, dar importante si anume: compartimentarea excelenta si variata a spatiilor locative, dand posibilitatea proprietarilor de a alege acest lucru, costuri minime de intretinere, un real raport calitate – pret, siguranta oferita actualilor dar si viitorilor locatari.

Locuintele sunt gandite astfel incat sa se adapteze nevoilor oricarei persoane datorita compartimentarilor diverse care se bucura de finisaje atent executate. Ele sunt proiectate intr-o maniera rationala si echilibrata pentru a crea spatii ample si luminoase.

Avantajul achizitionarii apartamentelor sau garsonierelor din faza de proiect, ofera posibilitatea realizarii compartimentarilor si achizitionarii suprafetelor in functie de bugetul, dorintele si necesitatile fiecarui proprietar

Vino si tu si alatura-te familiilor care locuiesc deja si se bucura in fiecare zi de confortul oferit de apartamentele din Amalia Rezident.

Amalia Rezident este ACASA !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram