Alistar Security susţine muzica clasica în 2013

9 mai 2013

Alistar Security susţine muzica clasică în 2013
ca partener al Turneului Naţional Stradivarius cu Alexandru Tomescu

Alistar Security susţine muzica clasică în noul turneu al celebrului violonist Alexandru Tomescu – Stradivarius – Bach to Basics.

Turneul Stradivariu, ajuns la cea de-a şasea ediţe, propune în acest an un nou spectacol sincretic : Integrala Sonatelor şi Partitelor de Johann Sebastian Bach în combinaţie cu un spectacol inedit de lumini. Proiectul va fi găzduit de 12 dintre cele mai frumoase catedrale din ţară.

Alături de Alexandru Tomescu şi de celebra vioară Stradivarius Elder Voicu se va afla o echipă formată din trei gărzi de corp Alistar Security, special pregătită conform normelor europene în vigoare. De asemenea, compania Alistar Security va pune la dispoziţie şi o maşină blindată pentru transportul valorosului instrument, estimat la peste 2 milioane de euro.

Vioara Stradivarius va răsuna în Braşov, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Timişoara, Dumbrăveni, Iaşi, Bacău, Constanţa, Piteşti şi Bucureşti.

Ediţia din 2013 a turneului este dedicată Fundaţiei Hope and Homes for Children România. Alexandru Tomescu a devenit susţinător al organizaţiei din 2012, luând decizia de a sprijini prin mijloacele vocaţiei sale artistice proiectele HHC România de restructurare a sistemului de protecţie a copilului, de prevenţie a abandonului şi de desfiinţare a orfelinatelor de tip vechi. Toate aceste programe dezvoltate de HHC România oferă acestor copii șansa de a crește și de a se dezvolta într-un mediu cât mai apropiat de normalitate.
Premiera acestui turneu consta în faptul că intrarea la eveniment va fi gratuită, însă spectatorii vor fi invitaţi să doneze pentru Fundaţia Hope and Homes for Children România. Cu

Alexandru Tomescu este unul dintre cei mai apreciaţi violonişti români; cu o carieră de aproape 30 de ani, a concertat pe cele mai mari scene ale lumii. Notorietatea sa a depăşit de mult graniţele scenei de concert, artistul fiind permanent prezent în medii diverse de comunicare. Cea mai recentă distincţie pe care a obţinut-o a fost Premiul pentru promovarea spiritului şi culturii române, acordat la Gala Mediafax 2013. Alexandru Tomescu a fost numit Ambasador al Bunăvoinţei de către Guvernul Republicii Coreea, prin Ambasada acestei ţări la Bucureşti.

Despre Alistar Security: este una dintre cele mai importante companii de pază şi protecţie din România, oferind soluţii integrate de securitate la nivel naţional. Peste 12.000 de obiective de pe tot teritoriul ţării sunt monitorizate de Alistar Security, statistica ce plasează compania în poziţia de lider naţional în domeniul serviciilor de monitorizare şi intervenţie. Alistar Security este unicul organizator al unui campionat de gardă de corp în România, campionat care în acest an se va desfăşura pentru a doua oară la Tulcea în perioada 12-16 iunie 2013. La campionat participă gărzi de corp din ţări ca Belarus, Rusia, Moldova, Ucraina, Turcia.
Bd. Dimitrie Pompei, Nr.10 A, Cladirea Conect 1, et. 3, Sector 2, Bucuresti
Tel: 021/264.0000
Fax: 021/311.40.30

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram