Reforma Sanatatii 2012 Alfa CLub System

2 decembrie 2011

ALFA CLUB SYSTEM S.R.L. este o societate comerciala ce va functiona ca broker de asigurari in perioada Reformei Sanatatii din 2012.

Ce este Reforma Sanatatii?
Reforma Sanatatii inseamna transferul contributiilor lunare ale angajatorilor, angajatilor si a altor categorii de asigurati la fondul asigurarilor sociale de sanatate din contul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate catre societati private de asigurari de sanatate*, care vor incheia contracte directe cu furnizorii de servicii medicale.
Facand o paralela cu Reforma Pensiilor din anii 2007-2008 (Pilonul II de pensii private obligatorii), Reforma Sanatatii (asigurari medicale private obligatorii), care se va derula intre martie – decembrie 2012, se va aplica tuturor cetatenilor Romaniei.
Concret, fiecare roman, incepand cu martie 2012, va trebui sa opteze gratuit (sa adere), printr-un formular, la una dintre societatile private de asigurari de sanatate nou infiintate. Cei care nu vor adera pana in decembrie 2012, vor fi repartizati, prin tragere la sorti, catre una dintre societatile mai sus mentionate.
*conform prevederilor Legii nr. 95/14.04.2006 privind reforma sanatatii (modificata 2011), precum si a noului Proiect de Lege a Sanatatii.

Ce trebuie sa fac?
…NU trebuie sa vindeti nimic …NU trebuie sa promiteti nimic
Trebuie doar sa va contactati familia, prietenii sau vecinii dumneavoastra pentru a colecta aceste adeziuni pentru casele private de asigurari de sanatate in Reforma Sanatatii (dupa martie 2012).
Pentru a va MAXIMIZA PROFITUL, va sustinem in formarea propriei echipe in sistemul Alfa Club, oferindu-va un comision pentru fiecare persoana inscrisa in echipa proprie, precum si bonusuri rezultate din adeziunile colectate de fiecare mebru al echipei dvs. Practic, pentru a avea succes garantat, este important sa va formati o echipa cat mai numeroasa pana in martie 2012, fiecare persoana din echipa dvs. aducandu-va comisioane si bonusuri suplimentare, altele decat cele rezultate din adeziunile colectate personal de catre dumneavoastra.
Astfel, in Reforma Sanatatii, veti castiga bani atat din adeziunile colectate personal, cat si bonusuri din performantele echipei dumneavoastra.

Ce castiguri am din Reforma Sanatatii?
Cu Alfa Club System veti castiga atat inainte, cat si in timpul Reformei Sanatatii!Primiti un COMISION de 30 RON net pentru fiecare persoana inscrisa direct in echipa dumneavoastra, iar in timpul Reformei Sanatatii veti obtine GARANTAT cel mai mare comision pentru adeziunile colectate, dar si BONUSURI din adeziunile inregistrate de echipa dumneavoastra.
Dimensiunea echipei formata de dvs. are un impact direct foarte important in castigurile personale obtinute in Reforma Sanatatii.
In studiul de caz se poate observa ca veniturile obtinute din partea echipei vor depasi de 4 ori veniturile proprii!
Pentru lista completa a beneficiilor, va rugam accesati ReformaSanatate.ro.

DA! Vreau sa ma inscriu.
Contactati-ne chiar astazi la telefoanele 0720.324.355 si 0760.827.794, sau la email [email protected], pentru a intra imediat in posesia documentelor de inscriere in Alfa Club System.
Pentru informatii complete despre Reforma Sanatatii si Alfa Club System, va rugam accesati pagina oficiala a companiei noastre – ReformaSanatate.ro.

Ne puteti gasi si pe Facebook.com/AlfaClubSystem, Youtube.com/AlfaClubSystem, precum si Twitter.com/AlfaClubSystem.

Te asteptam in echipa Alfa Club System!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram