3 motive pentru care trebuie sa ai un web site

7 decembrie 2016

La ora actuala mediul online este BigBang intro continua expansiune. O expansiune care nu se stie cand se va termina, se stie doar cand a inceput.

In fiecare an apar mii de web site-uri noi in Romania pentru diverse firme sau persoane fizice si fiecare doreste sa se faca din ce in ce mai cunoscut. Tendinta aceasta pe piata e ceruta de utlizatorii online care doresc sa aibe acces la anumite informatii cat mai rapid si cat mai eficient.

Iata 3 motive pentru care trebuie sa existe in mediul online.

1: Pagina web de prezentare a firmei dumnavoastra este vizibila NonStop si utilizatori pot afla orice informatie despre dumneavoastra in doar cateva minute. O prezentare eficienta trebuie sa contina detalii cat mai originale si cat mai relevante despre profilul societatii.
Web site-ul dumneavoastra trebuie sa contina cat mai multe referinte; oferitile vizitaotilor exemple ale serviciilor dumneavoastra cat si marturiile clientilor pe care ii aveti deja in portofoliu. Va spun din experienta ca acest lucru conteaza extrem de mult pentru increderea firmei dumneavoastra si inca un lucru foarte important si anume, icercati sa va adaugati datele de contact cat mai vizibil pe pagina.

2: Numele firmei dumneavoastra poate deveni usor un brand cu autoritate. Insa acest lucru va da destul de munca. De ce? Pentru a devenii un brand autoritar la inceput trebuie sa va alaturai brandurilor deja cunoscute, sa faceti schimb de link-uri cu web site-uri cat mai puternice pentru ca in timp sa va ridicati propira valoare. Acest lucru se construieste cu rabdare si investitii financiare destul de ridicate insa nu este imposibil.

3: Spatiul virtual este mult mai ieftin decat spatiul real.
In multe cazuri este mult mai avantajos sa ai un spatiu virtual in care sa profesezi, Deexemplu un magazin online, decat daca ai inchiria un spatiu comercial pentru care trebuie sa platesti chirie in fiecare luna + utilitati. Este valabil si in cazul altor domenii de activitate cum ar fi agentii de turism, agentii imobiliare sau Rent a car. Activitatea se poate desfasura fara probleme de la biroul personal din sufragerie.

Din ce in ce mai multe persoane cauta informatii relevante pe internet si in fiecare an aceste, numarul lor creste pentru ca in fiecare an apare o noua generatie cu alte asteptari.
Daca acum 6-7 ani totul parea supra saturat, privind inapoi, totul pare foarte putin in comparatie cu tehnologia IT actuala. La fel vom privii cu siguranta si peste alti 5-6 ani.

Este foarte important sa va adaptati cerintelor si sa va construiti o imagine online cat mai atragatoare si cat mai eficienta.

Daca doriti sa apelati la o firma de web design va recomandam societatea SC ADAD Company 365 SRL care va ofera servici full, de la gazduire domeniu pana la campanii de promovare in motoarele de cautare.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare legata de domeniul IT cu cea mai mare placere.
Avem o experienta de aproape 10 ani in domeniul realizarii de web site-uri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram