Netrisk relanseaza Asigura ro prin intermediul Advanced Ideas

21 noiembrie 2011

Brand-ul detinut de Netrisk Romania, subsidiara Netrisk Ungaria vine in intampinarea consumatorilor de asigurari RCA, CASCO, de locuinte, sanatate si turism cu un format nou. Astfel, noul format www.asigura.ro dezvoltat de Advanced Ideas, ofera o experienta personalizata, cu o navigare mai intuitiva, oferind suport pe toata perioada de valabilitate a produsului – de la compararea ofertelor, accesul si livrarea rapida a politelor reinoite, pana la oferirea de sfaturi dupa achizionarea acestora.

Asigura.ro prezinta oferte de asigurari generale (RCA, CASCO, pentru locuinte, etc) si de viata dedicate atat persoanelor fizice, cat si clientilor corporate iar serviciile sunt orientate catre nevoile clientilor si ale pietei: asigurarea locuintei, asigurarea de sanatate, asigurarea Casco si RCA sau asigurarea pentru calatoriile in strainatate sunt doar cateva exemple.

Asigura.ro doreste sa fie mai aproape de utilizatorii sai prin comunicarea directa cu acestia lansand si canalele dedicate de social media: Facebook http://www.facebook.com/asigura.ro si Twitter http://www.twitter.com/asiguraro

Noul program de comunicare face parte din planul de investitie in promovare de peste 1.2 mil. EUR pentru urmatorii 3 ani si are ca scop situarea Asigura.ro ca cel mai puternic brand in asigurari online.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram