RETEAUA DE SERVICE AUTO AD GARAGE

3 martie 2015

isiunea noastra este aceea de a ne ajuta partenerii din piata auto romaneasca sa atinga excelenta – atat in ce priveste calitatea produselor utilizate, cat si in ce priveste serviciile aduse consumatorului final. Prin intermediul partenerilor sai la nivel international, reteaua de service auto AD Garage se face purtatorul de cuvant, pe teritoriul romanesc, al peste 500 de distribuitori pentru piata auto, cu o retea de peste 4600 de service-uri auto din peste 13 tari.

Iti punem la dispozitie din stoc, cu promptitudine, orice piesa auto, orice produs sau orice tip de echipament necesare functionarii in conditii optime a aproape oricarui tip de autovehicul. Si toate acestea exact atunci cand ai nevoie! Personalul oricarui service auto AD Garage iti pune la dispozitie competenta necesara, in locatii cat mai aproape de tine prin serviciile ireprosabile pe care le meriti.

Telul nostru, mai presus de orice, este de a da totul pentru ca aceste servicii la cele mai inalte standarde sa ramana, in timp, exact la fel – la cele mai inalte standarde! Prin intermediul acestei vaste retele de service auto AD Garage, aducem laolalta 26 de culturi diferite. Astfel putem invata unii de la ceilalti, in fiecare zi. Semnalistica AD Garage este aceeasi, indiferent de tara in care te afli. Este menita sa comunice o mica parte din mandria pe care o simtim – aceea de a face parte din aceasta imensa echipa. Lucrand la un nivel intrantional asiguram produse de cea mai buna calitate, completate de gama exclusiva de produse Ad Garage.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram