TNT lanseaza o oferta promotionala pentru companiile romanesti active in zona comerciala cheie a Europei

24 februarie 2015

Incepand cu luna februarie, TNT ofera clientilor noi un discount de 20% la tarifele standard pentru toate exporturile de pana la 250 de kg expediate catre aceste 9 tari europene. Promotia este valabila 3 luni si se aplica transporturilor aeriene si rutiere de colete sau marfa: Express si Economy Express. De asemenea, clientii care lucreaza in prezent cu TNT pot beneficia de acest discount pentru exporturile catre tari din zona “Blue Banana” unde nu au mai expediat pana acum.

Denumita dupa un concept utilizat pentru a descrie nucleul economic al Europei, regiune ce se extinde din Marea Britanie pana in Italia, campania “Blue Banana” are drept scop cresterea vanzarilor serviciilor TNT pe cele mai importante piete din Europa. Conform Eurostat, peste 70% din exporturile intra-europene de marfa au ca destinatii tarile din zona “Blue Banana”, mai mult de jumatate din acestea regasindu-se si in top 10 destinatii de export ale Romaniei.

“Initiativa TNT va incuraja companiile mici si mijlocii sa caute oportunitati de afaceri in afara pietelor interne pe care activeaza in prezent. Exporturile catre destinatii din Europa, in mod special cele catre tarile din zona Blue Banana, se vor derula de-acum cu o mai mare usurinta pentru clientii care vor alege serviciile TNT.” a declarant Ian Clough, managing director TNT International Europe.

Campania “Blue Banana” vine ca o actiune fireasca si are la baza cele mai recente dezvoltari operationale initiate de TNT in ultimele luni, incluzand operarea unor noi zboruri catre Hanovra si Venetia, extinderea acoperirii in Germania si modernizarea hub-urilor europene ale companiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram