Au mai ramas 3 zile pâna la Gala „Acționam Responsabil”

30 noiembrie 2013

Peste 3 zile (5 decembrie 2013, ora 12:00), vom afla în cadrul Galei „Acționăm Responsabil” care sunt cele mai active și inovatoare organizații în promovarea responsabilității sociale. La eveniment și-au anunțat deja participarea specialişti, experţi şi reprezentaţi ai organizaţiilor membre ale Reţelei „Acţionăm responsabil!” din corporaţii, organizaţii neguvernamentale, asociaţii de IMM-uri, patronate, sindicate, comitete sectoriale şi camere de comerţ şi industrie, precum şi reprezentaţi ai unor organizaţii care au realizat proiecte de succes, experţi care au dobândit certificarea de manager în responsabilitate socială, autori de lucrări, traineri, dar şi potenţiali noi membri.

Moderată de Mihai Constantin, gala îşi propune să marcheze rezultatele obţinute în ultimii trei ani, acordând recunoaşterile binemeritate acelora care s-au remarcat implementând proiecte de responsabilitate socială, dar si să configureze următorii paşi pentru a trece la un nivel superior de eficacitate a Reţelei „Acţionăm responsabil!” şi la un mai mare impact în societatea românească.
„Multe dintre proiectele finanțate din fonduri europene se termină odată cu finanțarea. Suntem hotărâți să nu permitem ca ceea ce am construit alături de cei peste 200 de membri ai rețelei „Acționăm responsabil!” în 3 ani să dispară din cauza resurselor. Credem suficient de mult în importanța misiunii noastre comune pentru a găsi soluția corectă și resursele necesare atingerii obiectivelor finale. În cadrul conferinței ne propunem să împărtășim cu participanții soluția parțială pe care am identificat-o deja și care credem că va duce rețeaua „Acționăm responsabil!” la un nivel superior de eficacitate.”declara Rodica LUPU, manager Rețeaua „Acționăm Responsabil”.

Cu ocazia aniversării a 3 ani de existenţă a Acţionăm responsabil! evenimentul reprezintă şi un pretext pentru ca membrii Reţelei să se cunoască, să schimbe idei şi resurse necesare construirii de iniţiative de responsabilitate socială.

În cadrul galei vor fi premiate cele mai active și mai inovatoare organizații membre din toate regiunile de dezvoltare ale țării pentru activitatea susținută și implicarea în generarea de schimbări pozitive în comunitate, cât și câștigătorii concursului național „Acționăm responsabil! – competiția inițiativelor de responsabilitate socială”. Premiile vor fi decernate de specialiști și manageri de responsabilitate socială și de experții proiectului din cele 8 regiuni de dezvoltare.

Totodată, pe agenda evenimentului se va regăsi și prezentarea soluţiilor de sustenabilitate ale proiectului, precum şi programul de activități dedicat membrilor Rețelei „Acționăm responsabil” începând cu luna decembrie 2013. Odată cu încetarea finanțării europene, sustenabilitatea proiectului va fi asigurată de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă (CRCA).

Pe toată durata galei va fi organizată o expoziție foto, finalul evenimentului fiind dedicat premierii celor mai bune fotografii surprinse în timpul implementării proiectelor de responsabilitate socială și înscrise în concursul „Fețe ale implicării”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram