Epicor® pozitionat ca vizionar in Cadranul Magic al ERP urilor pentru companii midmarket orientate pe produs

13 ianuarie 2011
Autor:
dowmedia08

Epicor Software Corporation (NASDAQ: EPIC), unul dintre principalii furnizori de solutii software de afaceri pentru pietele medii si diviziile companiilor din clasamentul Global 1000, a anuntat recent ca Epicor 9 este pozitionat ca Vizionar in Cadranul Magic (Magic Quandrant - MQ) elaborat de Gartner pentru ERP-urile (Solutiile pentru Planificarea Resurselor Intreprinderii) destinate companiilor de productie de dimensiuni medii.1
Cadranul Magic evalueaza produsele care au o prezenta globala si sunt special “croite” pentru companii de productie de dimensiuni medii, cu cifre de afaceri cuprinse intre 50 de milioane si un miliard de dolari. Pentru a descarca intregul raport, puteti sa vizitati http://www.epicor.com/Company/Pages/ERPMagicQuadrant.aspx.

Abordarea inovativa a pietei medii de ERP
“Dedicarea Epicor in a aduce clientilor nostri o valoare unica este ceea ce ne impulsioneaza sa furnizam continuu inovatii tehnologice si servicii ce ofera posibilitati de alegere si o flexibilitate fara precedent,” a spus George Klaus, chairman, presedinte si CEO al Epicor. “Credem ca pozitionarea noastra in acest raport, ca furnizor vizionar, reconfirma dedicarea noastra de termen lung, in a furniza clientilor nostri solutii flexibile, scalabile si eficiente (raportat la costuri), care tin pasul cu cele mai noi tehnologii si bune practici ale industriei. Implementarea cu succes a unei strategii de consolidare multi-produs cu Epicor 9 –ceva ce nici un alt furnizor nu a realizat – este o dovada a hotararii noastre de a ne ajuta clientii sa-si creasca eficienta si productivitatea si, in ultima instanta, sa isi atinga obiectivele de business.”

----------------
, 2 Gartner, Inc., “Magic Quadrant for ERP for Product-Centric Midmarket Companies,” Christian Hestermann, Chris Pang, Nigel Montgomery, December 17, 2010

Solutia premiata Epicor 9 a fost lansata in decembrie 2008, reprezentand incununarea celor 25 de ani de experienta ai Epicor, in furnizarea de solutii enterprise-wide intr-o singura solutie ERP globala de generatie urmatoare. Astazi, peste 300 de clienti din toata lumea folosesc deja Epicor 9, iar solutia a fost livrata catre 2.000 de destinatii in 56 de tari, inclusiv catre un numar de peste 800 de clienti noi.
Tendinte dominante si schimbari ale pietei
Potrivit Gartner, printre tendintele majore si schimbarile care s-au produs in piata fata de ultima publicare a acestui Cadran Magic se numara si faptul ca: “Arhitectura service-oriented (SOA) si BPM isi demonstreaza valoarea in pachetele de aplicatii pentru piata medie: combinatia dintre arhitecturile service-oriented si conceptele BPM permit un nivel de flexibilitate si adaptabilitate nivel fara precedent.”2
Pe parcursul lui 2010, Epicor a anuntat o noua lansare majora, aceea a solutiei sale Epicor 9 de generatie urmatoare, destinata sa sprijine organizatiile sa fructifice schimbarile economice. Incluzand Epicor True SOA™, solutia ofera o platforma puternica si vizionara, ce permite companiilor sa utilizeze mai bine, si sa obtina mai multe beneficii de la solutia ERP, la nivel de business. De asemenea, cea mai recenta solutie ERP de la Epicor ofera capabilitati substantiale orientate pe reducerea costurilor, imbunatatirea procesului si a receptivitatii clientilor – prioritati declarate, de varf, pentru a obtine revigorarea si cresterea afacerilor.
Totodata, in cadrul solutiei nou lansate, Epicor a extins capabilitatile specifice industriei pentru companiile din productie, distributie, servicii financiare, constructii si inginerie, si organizatii project-based. Extinzand raza de actiune in sectorul serviciilor, puternicele noi capabilitati din domeniile managementului de proiect si al contabilitatii vor sprijini afacerile implicate in contractarea de proiecte guvernamentale si in serviciile profesionale aferente. Epicor continua sa influenteze tehnologia moderna, prin abordarea inovativa a arhitecturii, a mobilitatii, analiticelor incorporate si a caracteristicilor integrate de management al procesului de business (BPM), proiectate sa ofere afacerilor atat posibilitatea de alegere, cat si un nivel inalt de flexibilitate oferit on-premise, ca serviciu gestionat sau in varianta cloud.

Disponibilitatea produsului
Cea mai recenta versiune a solutiei Epicor 9 a devenit disponibila in martie 2010. Pentru mai multe informatii despre solutiile ERP de la Epicor, vizitati http://www.epicor.com/products/pages/epicor.aspx.

Despre Cadrantul Magic (Magic Quadrant)
Gartner Inc. detine dreptul de copyright 2010 asupra Cadrantului Magic si acesta poate fi reutilizat cu permisiune. Cadrantului Magic este o reprezentare grafica a pietei la, si pentru, o perioada de timp specifica. Cadrantul ofera o imagine a analizei facute de Gartner cu privire la cum anume se raporteaza anumiti furnizori la criteriile pietei respective, asa cum sunt ele definite de Gartner. Gartner nu sustine nici un furnizor, produs sau serviciu reprezentat in Cadrantul Magic, si nu consiliaza utilizatorii de tehnologie sa selecteze acei furnizori care sunt plasati in cadrantul "Lideri". Cadrantul Magic se constituie doar intr-un instrument de cercetare si nu este destinat sa fie un ghid specific pentru actiune. Gartner nu-si asuma raspunderea pentru toate garantiile, exprimate sau implicite, cu privire la aceasta cercetare, inclusiv orice garantii de vandabilitate sau de potrivire cu un anumit scop.

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software este un lider mondial in livrarea solutiilor software de afaceri catre industriile de productie, distributie, comert cu amanuntul, industria ospitalitatii si de prestari servicii. Cu peste 20.000 de clienti in mai mult de 150 de tari, firma Epicor ofera solutii software integrate pentru planificarea resurselor intreprinderii (ERP), managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul lantului de aprovizionare (SCM) si comertul cu amanuntul, care permit companiilor sa obtina o eficienta crescuta si sa isi mareasca profitul. Fondata in 1984, Epicor se mandreste cu peste 25 de ani de inovatie in tehnologie, livrand solutii de afaceri care asigura scalabilitatea si flexibilitatea de care au nevoie firmele in vederea crearii unui avantaj competitiv. Epicor ofera o gama cuprinzatoare de servicii cu un singur punct de contact, avand ca rezultat amortizarea rapida a investitiei si un cost total al proprietatii redus, indiferent daca se deruleaza afaceri la nivel local, regional sau mondial. Sediul central international al Epicor se afla in Irvine, California, cu birouri si filiale in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.epicor.com.
Urmariti Epicor pe Twitter http://twitter.com/EpicorEMEA si pe blogul nostru din Romania http://blogs.epicor.com/techtrends/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram