AboutRo com primul site dedicat turismului cultural intern care te ajuta sa iti planifici calatoriile

21 martie 2011
Autor:
dowmedia08

Astfel, fara a fi nevoie de un cont de utilizator, orice persoana poate sa aleaga obiectivele pe care doreste sa le viziteze, sa se documenteze asupra lor si sa le includa intr-un traseu, ce ulterior poate fi printat. Interfata usor de folosit, design-ul curat si modul accesibil de prezentare a informatiei, sunt caracteristici ce fac din AboutRo un instrument util si prietenos pentru orice utilizator.
Fiind disponibil si in limba engleza, site-ul se adreseaza in egala masura romanilor dornici sa redescopere frumusetile tarii si turistilor straini. Spre deosebire de alte site-uri de turism, AboutRo este orientat cu precadere spre aria turismului cultural romanesc, dorind sa aduca in atentia publica, pe langa obiectivele turistice deja populare, si atractii mai putin cunoscute sau amenintate.
Sub aspectul continutului, site-ul propune celor pasionati de turism cultural o rubrica cu evenimente locale (targuri si festivaluri traditionale), o rubrica de excursii in cadrul careia sunt prezentate diferite oferte de excursii in tara, si o rubrica de impresii, cuprinzand articole de calatorie.
AboutRo este disponibil in varianta beta, continuand sa se dezvolte atat la nivelul continutului, cat si la nivelul functiei de planificare:
„Intentionam ca pe viitor, functia de planificare sa includa componentele de cazare si transport si, de asemenea, o baza de opţiuni pentru locuri de luat masa, astfel incat sa acoperim toate aspectele unei calatorii. Totodata, obiectivul nostru pe termen lung este acela de ne transforma intr-un <> in spatiul turismului cultural romanesc”, a declarat Razvan Ciuca, cofondator al proiectului.

Despre proiectul AboutRo.com
AboutRo a luat nastere la initiativa a doi tineri pasionati de calatorii, Razvan Ciuca si Andra Miloiu, ce au identificat absenta unui spatiu virtual in care sa fie centralizate toate informatiile necesare pentru planificarea unei excursii in Romania. Pentru a ajunge la varianta actuala a site-ului, a fost nevoie de aproximativ un an de zile si de o echipa formată din sase persoane.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram